Dapatkan Konsultasi Secara Terus Dengan Dr Rushmini Serta Diskaun Rawatan Sehingga 60%!

Pendaftaran Peserta Marissa Personal Beauty Session KUCHING Kini Dibuka!

Atau scroll ke bawah untuk baca lebih info.

“Pukau” Orang Sekeliling Anda Dengan Wajah Flawless, Terbentuk & Gebu – Sebaik Sahaja Tamat Personal Beauty Session Ini!

“Wow! Mama pergi mana tadi? Ajaibnya! Tadi keluar nampak mama macam biasa je, sekarang dah balik nampak mama 10 tahun lebih muda lah…”
Pn. Azilah, 47 tahun
Surirumah

Di atas merupakan antara feedback peserta Marissa Beauty Session yang lepas.

Hi sayang semua,

Dr Rushmini di sini 🙂

Adik-adik yang berumur 30-an dan sudah beranak pinak, mahu kembalikan saat indah ketika berusia 17 tahun?

Kakak-kakak yang berumur lebih 40-an, mahu kembali bergetah?

Bukan MAIN-MAIN tapi BETUL-BETUL!

Masalah-masalah di bawah biasa berlaku kepada wanita yang berumur 30 tahun ke atas.

Jangan bimbang, masalah ini boleh diatasi.

Di Marissa Personal Beauty Session, saya akan berikan konsultasi, cadangan, nasihat dan tips SECARA PERSONAL 1-To-1 tentang masalah kecantikan dan penuaan yang anda hadapi.

Siapa Dr Rushmini Marisa?

Dr Rushmini Marisa adalah:

 • Doktor Pakar Penegangan Wajah (LiftUp Specialist)
 • Doktor Pakar Estetik Berpengalaman
 • Mempunyai Klinik Antiageing
 • Mempunyai Spa Antiageing (Marissa Aesthetic) > 10 cawangan di seluruh Malaysia

Dr Rushmini Maris Binti Ismail merupakan seorang doktor yang berkelulusan dari Kolej Perubatan Kasturba, India (MBBS) pada tahun 1997. Beliau memulakan kerjayanya dengan berkhidmat di beberapa klinik-klinik dan hospital-hospital kerajaan dan swasta sebelum membuka kliniknya sendiri 15 tahun yang lalu.

Beliau memulakan dengan membuka klinik pesakit luar. Setiap hari beliau didatangi oleh pesakit-pesakit yang mempunyai pelbagai jenis penyakit. Beliau juga melihat ramai orang yang sudah berusia mempunyai penyakit yang kronik dan memerlukan bantuan orang lain untuk hidup. Dari situ, beliau mendapat ilham untuk mengkaji dengan lebih mendalam berkaitan penyakit penuaan.

Berasaskan minat yang mendalam di dalam bidang aesthetic dan perubatan anti-penuaan beliau menyambung pelajaran ke peringkat Masters dan berjaya mendapat Ijazah Master Anti-Aging & Regenerative Medicine di UCSI, KL. Beliau juga mendapat persijilan dari universiti dan pusat latihan di Germany, Bulgaria, Bangkok dan Singapura. Setelah tamat pengajiannya, pada tahun 2013, beliau membuka sebuah pusat kecatikan dan anti-penuaan sendiri. Tujuan beliau adalah untuk memberi kesedaran kepada semua orang tentang kepentingan kesihatan dan kecantikan. Selain itu, ia juga bertujuan untuk memberi kesedaran dan pengetahuan tentang kepentingan hormon untuk tubuh badan yang sihat dan cergas.

Kerana keaktifan beliau dalam memperkenalkan rawatan anti-penuaan, Dr. Rushmini Maris sering dijemput untuk memberi ceramah kesihatan dan kecantikan di organisasi-organisasi kerajaan dan juga swasta antaranya Malaysia Airlines (MAS), Persatuan-Persatuan, dan juga Universiti-universiti tempatan. Selain itu, beliau juga sering dijemput sebagai penceramah tetap di Radio KL pada setiap hari Khamis, dan beberapa kali dijemput sebagai tetamu jemputan WHI di TV3, SOAL WANITA di TV Al-Hijrah dan FEMINA di TV1. Dr Rushmini juga sangat aktif dalam menjalankan bengkel-bengkel dan ceramah-ceramah kesihatan dan kecantikan di klinik. Beliau juga giat menulis artikel-artikel yang berkaitan kesihatan dan kecantikan. Selain menulis artikel, beliau juga terkenal dengan bukunya yang bertajuk “Catatan Kehamilan” yang di ulang cetak beberapa kali.

As Seen On

Suasana Marissa Beauty Session:

Sesi konsultasi bersama Dr Rushmini

Sesi rawatan

Demo produk Marissa

Pilihan Rawatan Marissa

Kelebihan Rawatan Marissa

Apa Kata Peserta Yang Lepas?

“Saya cukup berpuas hati dengan rawatan yang diberikan kepada kulit muka saya. Memang WOW dengan usia dah 63 tahun tetapi bila saya balik anak saya cakap macam umur 36. Memang tip-top, terima kasih Marissa..” – Pn. Jamilah, 63

“Doktor, saya amat berpuas hati dengan wajah saya yang sekarang. Wajah saya sudah bebas daripada jeragat yang degil dan hodoh selepas membuat rawatan ini. Kini kulit saya kelihatan cerah, berseri, mulus dan licin. Paling ketara apabila, kawan-kawan dan suami menegur perubahan wajah saya. Terima kasih Marissa Aesthetic kerana mengembalikan keceriaan dalam hidup saya.” – Puan Azura, 42

“Kawan ramai tegur kenapa muka nampak glow semacam? pipi pun nampak lebih bujur dan lebih muda.. huhuh kembang saya.. kalau tak sebelum ni muka sangat teruk dengan pori terbuka dan muka berminyak.. haih saya bersyukur sangat bila marissa buat promo macam ni.. harap lepas ni nak repeat rawatan lagi dan ajak kawan bersama.. Heheh tq marissa!” – Zubaidah, 37

“Rawatan anti gravity Marissa memang Special. Memang tak de kat tempat lain. Kesan pon sangat cepat dan memuaskan. 2 minggu lepas saya buat rawatan ni sebab saya dah tak tahan bila kawan-kawan selalu persendakan wajah saya yang selalu nampak sedih, tak ceria. Saya hanya mampu tersenyum kelat walaupun hati menangis. Saya nekad membuat rawatan ini di Marissa selepas ternampak iklan rawatan ini. Hari ini genap 2 minggu saya buat, muka memang nampak perubahan yang ketara. Tak de lagi garis-garis di bahagian mulut, tak de lagi kedutan di dahi dan mata.” – Fatimah, 50

Info Marissa Personal Beauty Session

KUCHING, SARAWAK

📍 MARISSA AESTHETIC KUCHING
Lot 249, 1st Floor, Kuching Sentral
6th Miles, Jalan Penrissen
93250 Kuching, Sarawak.

27-30 Sept 2023 | Rabu – Sabtu
1 Okt 2023 | Ahad

(Pilih satu tarikh sahaja)

11.00am – 3.00pm

Mereka Telah Berjaya. Kini Giliran Anda Pula…

BOOK tempat anda dengan kadar segera kerana slot sangat terhad.

Saya tahu anda sangat TERINGIN nak menyertai beauty session ini. Biar saya katakan di sini – anda RUGI kalau tak sertai!

Jadi… Daftar online cepat.. Jangan lepaskan peluang bertemu Dr Rushmini secara LIVE dan peluang bertanya tentang apa sahaja masalah kecantikan anda.. Tempat duduk TERHAD..

P/s: Datanglah beramai-ramai ya! Ajak keluarga dan sahabat handai bersama.

Borang Pendaftaran Peserta

Isi butiran di bawah dan klik butang Hantar.

Kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan slot. Cepat! Tempat duduk terhad!

  Rawatan Pilihan (*)

  Tarikh Pilihan (*)

  ×
  ×

  Cart